“Coaching helpt je bij het maken van persoonlijke keuzes”

Ondernemen in de agrarische sector is een bewuste keuze. Een keuze die moet passen bij jou. Als je voor zo’n keuze staat, kan een coachingstraject behulpzaam zijn.

Coaching kan je bijvoorbeeld helpen om meer inzicht te krijgen, van richting te veranderen of in te spelen op nieuwe omstandigheden.

Drijfveren ontdekken

In een coachingstraject gaan we op zoek naar datgene wat je bindt en boeit bij het uitoefenen van je bedrijfsactiviteiten. Hoe kan je deze drijfveren vormgeven? Welke koers ga je varen? Waarom maak je bepaalde keuzes? En wat houd je tegen, waardoor je sommige dingen juist niet doet? Met inzicht in jezelf en in je drijfveren kom je vooruit.

Onbenutte mogelijkheden

Als onafhankelijk ondernemerscoach houd ik je een spiegel voor door kritische vragen te stellen. Dat geeft inzicht in je nog onbenutte mogelijkheden. Het houdt je scherp, zodat je verder kunt. Je ontdekt de concrete stappen die je moet nemen. Het resultaat is dat je het beste uit jezelf en uit je bedrijf kan halen.

“De coachingsgesprekken waren leuke en ontspannen sessies”

Omgaan met de buitenwereld

Je bedrijf opereert niet in een vacuüm. Als ondernemer in de agrarische sector heb je te maken met een steeds veranderende omgeving. Maatschappelijke debatten over bijvoorbeeld de manier van produceren en dierenwelzijn zijn aan de orde van de dag. Wet- en regelgeving en marktprijzen zijn van invloed op je bedrijfsvoering. Maar naast opgelegde bepalingen liggen er in de agrarische sector ook volop kansen. Bij coaching kijken we ook naar jouw bedrijf in de buitenwereld. Wat past bij jou? Bijvoorbeeld een rol als energieproducent, produceren voor lokale markten of het inspelen op behoefte aan beleving bij de consument.

Kennismaken?

Je mag altijd bellen voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kijken we samen of ik iets kan betekenen in jouw specifieke situatie.