“Verfrissend om anderen mee te laten kijken in jouw situatie”

Organisaties in de agrarische sector kloppen regelmatig bij mij aan voor een maatwerktraining. Ik geef trainingen voor bijvoorbeeld adviesorganisaties, groepen boeren en onderwijsinstellingen. Onderwerpen kunnen zijn: bedrijfsoverdracht in de agrarische sector, samenwerken binnen het familiebedrijf, persoonlijke ontwikkeling of het stellen van je eigen doelen.

“Veel kennis, veel interactie, spontaan en open”

Duur en locatie

Een training kan live op locatie plaatsvinden, of online. Afhankelijk van de wensen kan ik een maatwerktraining van een paar uur maken, maar ook meerdaagse trainingen zijn mogelijk.

Studiegroep voor vrouwen met boer(derij)

Meerdere studiegroepen voor boerinnen, vrouwen met een boer of een boerderij, worden door mij begeleid. Meestal gaat het om een groep van vijf of zes vrouwen. Dat kan regionaal, waarbij ook onderlinge bedrijfsbezoeken horen, maar het kan ook online. Het doel is om van elkaar te leren en aan de hand van thema’s verschillende zaken uit te diepen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op of download hier de flyer.

“Stapsgewijs bespreken we de situatie. Niet direct een mening vormen, maar door vragen te stellen krijgen we eerst een goed beeld. Heel verhelderend!”

Portfolio

Voorbeelden van trainingen

Ook een training nodig?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.